Aanmelden bij Plesk

Om u bij Plesk aan te melden opent u uw browser en geeft u

https://<uw domeinnnaam of het IP-adres van de server>:8443

op in de adresbalk. De aanmeldpagina van Plesk zal nu worden geopend.

Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op en klik op Aanmelden. Als u Plesk in een specifieke taal wilt zien, selecteer dan de gewenste taal in het menu "Schermtaal" vóór u zich aanmeldt.

Als u zich voor de eerste keer aanmeldt en u weet niet zeker wat uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn, controleer dan uw e-mail voor een bericht van uw hostingprovider. Hier kunt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord waarschijnlijk terugvinden. Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden, neem dan contact op met uw hostingprovider voor ondersteuning.

Opmerking: Plesk is niet uw hostingprovider en is niet verantwoordelijk voor het hosten van uw website.

Aanmelden bij Plesk via Social Login

U kunt zich bij Plesk aanmelden met uw Google, GitHub of Facebook-account. U behoudt altijd de mogelijkheid om u aan te melden met uw Plesk-gebruikersnaam en wachtwoord.

Als het e-mailadres in uw Plesk-profiel overeenkomt met het emailadres van een Google, GitHub of Facebook-account, dan kunt u zich meteen bij Plesk aanmelden met dit account.

Aanmelden bij Plesk met een account van een sociaal netwerk:

 1. Klik op het pictogram van het sociale netwerk dat u wilt gebruiken om u bij Plesk aan te melden (uw e-mailadres van het sociale netwerk dat u gebruikt moet overeenkomen met het e-mailadres in uw Plesk-profiel).

  all

 2. U wordt gevraagd te klikken op een link om de aanmeldgegevens van het sociale account naar Plesk te versturen. Om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw op de link moet klikken, selecteert u het selectievakje “Vertrouw … voor 365 dagen en toon dit venster niet opnieuw” voor u op de link klikt.

  googl;e - Copy

Als het e-mailadres van het Google, GitHub of Facebook-account dat u wilt gebruiken om u bij Plesk aan te melden niet overeenkomt met het e-mailadres in uw Plesk-profiel, dan moet u eerst het sociale netwerk-account aan uw Plesk-account koppelen.

Een account van een sociaal netwerk aan Plesk koppelen:

 1. Ga naar Account en klik op Mijn profiel.
 2. Klik op het pictogram voor het sociale netwerk-account dat u wilt gebruiken om u bij Plesk aan te melden. Grijze pictogrammen markeren de sociale netwerken die nog niet aan uw Plesk-account zijn gekoppeld en kunnen niet worden gebruikt om u bij Plesk aan te melden.

  grey icons - Copy

 3. U wordt gevraagd te klikken op een link om de aanmeldgegevens van het sociale account naar Plesk te versturen. Om te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw op de link moet klikken, selecteert u het selectievakje “Vertrouw … voor 365 dagen en toon dit venster niet opnieuw” voor u op de link klikt.

  googl;e - Copy

 4. Het sociale netwerk-account is nu gekoppeld aan uw Plesk-account.

  active icon - Copy

  Herhaal de stappen 2-3 als u meer dan één sociaalnetwerkaccount wilt koppelen.

 5. Klik op OK.

U kunt u nu bij Plesk aanmelden met het nieuw gekoppelde account.